NaslovnicaVijestiDžeko poslao poruku nakon oporavka od koronavirusa

Džeko poslao poruku nakon oporavka od koronavirusa

Edin Džeko oporavio se od koronavirusa, te se vratio treninzima Rome, a nakon što je uspješno prošao liječničke preglede, dao je izjavu za talijanske medije.

Edin Džeko, kapetan nogometne reprezentacije BiH i Rome, danas je bio podvrgnut medicinskim pregledima nakon oporavka od COVID-a. Po završetku pregleda kazao je da je dobro i da je sretan što je sve gotovo.

Džeko je prije dva tjedna bio pozitivan na COVID-19, a danas je konačno imao negativan rezultat testa. Prema protokolu Serie A, morao je proći i zdravstveni pregled prije nego što je nastavio s treninzima sa suigračima u Romi.

Nakon liječničkih pregleda obavljenih u rimskoj klinici Villa Stuart za talijanske medije je rekao: “Osjećam se dobro i sretan sam što je sve gotovo.”

Bh. nogometaš moći će igrati sljedećeg vikenda u derbiju protiv Napolija i vjerovatno će konkurisati za sastav Rome koja se u Ligi Europe sastaje sa Clujom.

Džeko je ove sezone postigao tri gola i jednu asistenciju u sedam utakmica u svim takmičenjima. Zbog COVID-19 propustio je duel Rome protiv Genoe i tri utakmice reprezentacije BiH.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!