NaslovnicaVijestiED WOODWARD GA OSOBNO KONTAKTIRAO: Manchester United dovodi pojačanje od 51 milijun...

ED WOODWARD GA OSOBNO KONTAKTIRAO: Manchester United dovodi pojačanje od 51 milijun funti!

Ed Woodward ga osobno kontaktirao! Manchester United dovodi pojačanje od 51 milijun funti! Manchester United, kako se izvješčuje, ulazi u utrku za pobjedu nad Arsenalom zbog transfera Jamesa Rodrigueza, jer je njegova budućnost bačena pod sumnju uoči ljetnog prijelaznog roka.

ED WOODWARD GA OSOBNO

Kolumbijski internacionalac se bliži kraju dvogodišnje posudbe u Bayernu iz Real Madrida, ali već neko vrijeme ne izgleda baš najbolje.

Povratak na Bernabeu pod vodstvom Zinedine Zidanea je pod malim vjerojatnoćama, dok će se Rodriguez vjerojatno preseliti u Premier ligu, umjesto ostajanja u Bayernu.

To nam piše Don Balon, koji je izjavio da je Manchester United napravio pristup i obećao mu da će potpisivati druga velika imena u pokušaju da sastave vrhunsku momčad za sljedeću sezonu.

Izvješće navodi da je šef Uniteda Ed Woodward osobno napravio kontakt sa igračem, budući da se Crveni vragovi doista doimaju ozbiljnima u transferu bivšeg igrača Monaca.

Kao što je primijetio Don Balon, Arsenal je već mjesecima pratio Rodrigueza, ali United sada izgleda spreman da preotme taj transfer.

Don Balon je ranije tvrdio da Bayern može trajno potpisati igrača prije nego što ga proda za oko 51 milijun funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!