NaslovnicaVijestiEddie Howe osobno intervenirao kako bi doveo zvijezdu PSG-a u Newcastle!

Eddie Howe osobno intervenirao kako bi doveo zvijezdu PSG-a u Newcastle!

Eddie Howe je odabrao obrambenu metu za siječanjski prijelazni rok i navodno je razgovarao s vlasnicima Newcastle Uniteda kako bi pokušao potpisati igrača.

Howe je dobio posao u Newcastleu nakon odlaska Stevea Brucea, a njegov prvi posao u St James’ Parku je zadržati momčad u Premier ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Do sada ove sezone nisu uspjeli pobijediti i osvojili su samo pet bodova, jer se trenutno nalaze na 19. mjestu u ligi, a ostalo je još devet utakmica prije nego što klub može kupiti bilo koga u zimskom prijelaznom roku.

Očekuje se da će Svrake potrošiti velike novce u siječnju, a Howe je već dao svoj doprinos i navodno je razgovarao sa novim vlasnicima o transfer meti.

Prema Foot Mercatu, bivši menadžer Bournemoutha želi potpisati PSG-ovog braniča Abdoua Dialla kako bi im pomogao u jačanju obrane.

Diallo je uglavnom igrao na lijevom beku za Mauricija Pochettina i treći je igrač na toj poziciji, iza Juana Bernata i Nuna Mendesa.

Međutim, Francuz može igrati i na poziciji zadnjeg igrača i ta je svestranost jedan od razloga zašto bi bio dobro pojačanje za Newcastle.

Momčad je već ove sezone primila 24 gola, u prosjeku dva po utakmici, a samo je Norwich City, ispod njih u ligi, primio više golova.

Bivši menadžer Burnleyja mogao bi u siječnju imati ogroman budžet na raspolaganju, a izvješća tvrde da bi klub mogao potrošiti i do 166 milijuna funti, a da i dalje bude u skladu s propisima o financijskom fair playu.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!