NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD EKSKLUZIVNO: Evo zašto još uvijek nije potpisao novi ugovor sa...

EDEN HAZARD EKSKLUZIVNO: Evo zašto još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Chelseajem

Nema sumnje koliko je dobar Eden Hazard bio za Chelsea otkako je došao na Stamford Bridge. Belgijanac je bio ogromno pojačanje za klub od njegovog potpisivanja 2012. godine.

EDEN HAZARD EKSKLUZIVNO

U klubu je zabilježio 88 golova u 299 utakmica u šest vrlo uspješnih sezona sa klubom, gdje je imenovan u PFA timu godine četiri puta.

Unatoč tome što nije imenovan u najboljih 11 ove sezone, on je i dalje jasno impresionirao svoje protivnike u Premier ligi.

Ander Herrera je samo jedno ime koje je hvalilo Chelsejevog dragulja, tvrdeći da je on i dalje ‘najbolji igrač u ligi’.

Ali budućnost Eden Hazarda još uvijek je nejasna.

27-godišnjak je privukao pozornost iz Real Madrida, potaknuvši glasine da bi mogao napustiti Chelsea ovog ljeta.

A te su glasine samo eskalirale nakon što je otkriveno da Hazard odugovlači potpisivanje novog ugovora, unatoč tome što Chelsea očajnički želi da Hazard ostane.

Bilo je prethodno nepoznato zašto Hazard nije produžio svoj boravak u klubu, ali sada je bivši igrač Lillea odgovorio na ta pitanja.

Belgijski krilni igrač je najavio masivan period u svojoj karijeri i da čeka da vidi tko će potpisati za klub prije potpisivanja novog ugovora.

“To je razlog zašto sam odugovlačio”, rekao je. “To je nešto veliko, pa ću morati misliti na mnogo stvari. Ali jedno je sigurno, sretan sam ovdje.”

“Čekam nove igrače sljedeće sezone. Vidjet ćemo. Želim dobre igrače, jer želim osvojiti Premier ligu sljedeće sezone.”

Ovo će biti masivno ljeto za Chelsea.

Hazard će posvetiti svoju budućnost Chelseaju ako Plavci dovedu igrače i naprave standard koji očekuje.

Ali, ako Hazard nije impresioniran timskim akvizicijama, njegova karijera u zapadnom Londonu bi mogla doći kraju.

Nema pritiska, Chelsea!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!