NaslovnicaVijestiEden Hazard: "Ne mogu biti dobar kao Lionel Messi, ali mogu biti...

Eden Hazard: “Ne mogu biti dobar kao Lionel Messi, ali mogu biti bolji od Cristiana Ronalda”

Eden Hazard je bio uvjeren da se može približiti ili čak nadmašiti Cristiana Ronalda, ali isključivo je dosezanje razine Lionela Messija po njegovom mišljenju jednostavno nemoguće.

Eden Hazard

Messi i Ronaldo su već gotovo 15 godina nositelji svjetskog nogometa, podižući ljestvicu svojim smiješnim rekordima i nastupima na svjetskoj sceni.

Hazard je bio jedan od igrača koji su bili odmah ispod ovog dvojca, postigao je 110 golova i osvojio dva naslova u Premier ligi i niz pojedinačnih nagrada tijekom svog boravka u Chelseaju.

Najviše mjesto na kojem je bio u dodjeli Zlatne lopte je bilo osmo nakon zapanjujuće 2018. godine, a posebno su zanimljivi Hazardovi komentari suigraču Johnu Obiju Mikelu u vezi sa Messijem i Ronaldom.

Mikel je za Athletic rekao: “Uvijek sam govorio da je jedan od najdarovitijih igrača, koji je imao sve – tempo, snagu, vještinu, tehniku.”

“Bio je odmah iza Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Ali to je bilo kada je to on želio. Bio je tako dobar.”

“I sam je ponekad rekao: Ako želim biti dobar, mogu to biti. Ne dobar kao Messi, jer je on sa drugog planeta, ali mislim da se mogu približiti Ronaldu ili ga možda čak i prestići.”

“Ovo su riječi koje su mu izašle iz usta, ali on nije toliko posvećen igri u posljednje vrijeme. Ne trenira dobro, on je bio najgori na treningu.”

Neponovljiv u Chelseaju, Hazardov san koji je imao za Real Madrid je trebao potaknuti njegovu veličinu, ali je imao sasvim suprotan učinak.

Otkako se pridružio klubu 2019. godine, Hazard je pretrpio 11 različitih ozljeda i nastupio samo 25 puta u La Ligi za Los Blancose.

Ustrajni problemi sa ozljedama zaustavili su njegov napredak i to je frustriralo menadžera Zinedinea Zidanea.

Govoreći nakon posljednje Hazardove ozljede, rekao je: “To su stvari koje ne mogu objasniti. Želim biti pozitivan i nadam se da to nije preveliki problem.”

“Nešto se događa, jer on nikada nije bio ozlijeđen u cijeloj karijeri (prije nego što se pridružio Real Madridu) ili je imao vrlo malo ozljeda. To je nešto novo.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!