NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD OTKRIO: "Evo zašto nikada neću osvojiti Zlatnu loptu"

EDEN HAZARD OTKRIO: “Evo zašto nikada neću osvojiti Zlatnu loptu”

Najbolji igrači u svjetskom nogometu su podijeljeni u dvije zasebne skupine. Upravo na samom vrhu imate Lionel Messija i Cristiana Ronalda i onda imate ostatak.

EDEN HAZARD OTKRIO

Neymar, Antoine Griezmann, Gareth Bale, Kevin De Bruyne, Mohamed Salah i Eden Hazard su samo neka od imena u drugoj skupini ispod vrhunskog dvojca.

Vjerojatno je da će jedan od tih šest biti onaj koji će razbiti ovaj duopol Zlatne lopte kojeg su držali Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Osvojili su svaku nagradu od 2008. godine, a Salah je možda najbliža osoba koja bi mogla razbiti duopol od deset godina – premda je Ronaldo još uvijek favorit kladionica.

[su_fa_cup_final]

Imate i mlade talentirane zvijezde poput Kylian Mbappea, Ousmane Dembelea i Marco Asensija koji bi mogli da ih izazovu za nekoliko godina.

Posljednji igrač Premier lige koji je osvojio Zlatnu loptu bio je Ronaldo kada je igrao u Manchester Unitedu 2008. godine.

Eden Hazard je vjerojatno bio jedini igrač Premier lige posljednjih godina, osim De Bruynea i Salaha ove sezone – o kojem se govorilo kao potencijalnom osvajaču ove nagrade.

[su_vegas]

Međutim, belgijski talisman Chelseaja je objasnio zašto osjeća da nikada neće osvojiti tu nagradu, a njegov zaključak je prilično neočekivan.

“To mi je uvijek govorio,” rekao je Hazard za BBC Sport kada su ga podsjetili na očevu vjeru da je previše nesebičan. “Možda je istina.”

“Mislim da sada, u nogometu, ako želiš osvojiti nešto poput Zlatne lopte ili da budeš najbolji strijelac, moraš biti sebičan. Ali ja uopće nisam takav.”

Zanimljiva izjava Eden Hazard. Činjenica da je Messi nesebičan, a postiže sve ono što postiže i Cristiano Ronaldo, po nekima čak i bolje, pokazuje nam da se zapravo sve može ostvariti sa trudom i radom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!