NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD OTKRIO: Novi suigrač mu odbio predati broj na dresu!

EDEN HAZARD OTKRIO: Novi suigrač mu odbio predati broj na dresu!

Eden Hazard je jučer i službeno predstavljen pred navijačima na Santiago Bernabeu, nakon što je potvrđen njegov dolazak u klub iz Chelseaja za 100 miliona eura.

Modrić odbio predati broj Hazardu

28-godišnjak je na Stamford Bridgeu bio ubjedljivo glavna zvijezda, te je nosio dres sa brojem deset, baš kao i u reprezentaciji Belgije, ali izgleda kako to neće biti slučaj u Real Madridu.

Tokom predstavljanja on je rekao: “Moj broj? Kontaktirao sam Modrića zahvaljujući Kovačiću i pitao ga mogu li nositi broj deset i odgovorio mi je ne, šalili smo se. Ne mislim da je broj toliko važan.” On je također dodao kako ima želju osvojiti mnogo titula sa Los Blancosima nakon što je ispunio svoj san o dolasku u klub.

On je jučer u prostorijama kluba prošao ljekarski pregled, nakon čega je na press konferenciji sa predsjednikom Florentinom Perezom potpisao petogodišnji ugovor. Zatim je otišao na Santiago Bernabeu, gdje su ga dočekali deseci tisuća navijača. Nakon što ga je predstavio Perez, Hazard je rekao: “Želim osvojiti mnogo titula sa Real Madridom, u ovom dresu. Ovo je moj san još od djetinjstva i sada sam ga ostvario. Samo želim uživati u ovom trenutku.”

U sedam godina, koliko je proveo u Chelseaju, u koji je stigao iz Lillea za 35 miliona eura, Hazard je odigrao ukupno 352 utakmice, te pritom postigao 110 golova, podijelio 92 asistencije, i osvojio dva puta Premier ligu, dva puta Europsku ligu, te po jednom FA Kup i Liga kup.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!