NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD PODNIO MOLBU ZA FLORENTINO PEREZA: Želi da Real Madrid dovede...

EDEN HAZARD PODNIO MOLBU ZA FLORENTINO PEREZA: Želi da Real Madrid dovede njegovog bivšeg suigrača iz Chelseaja!

Eden Hazard navodno je pozvao Real Madrida da dovede njegovog bivšeg suigrača iz Chelseaja i španjolskog braniča Marcos Alonsa.

EDEN HAZARD PODNIO

Hazard, koji je ovog ljeta napustio Stamford Bridge zbog Real Madrida, mučio se u prilagođavanju života u La Ligi, s Belgijancom koji je postigao samo jednom od početka sezone.

Međutim, Hazard nije jedini Realov igrač koji se muči da pronađe formu ove sezone, jer su razočarali i ostali igrači, poput Modrića, Balea i Viniciusa.

Kao i ova trojica, branič Marcelo je također bio van forme ove sezone, što je dovelo do toga da Hazard nagovori svoju novu ekipu da potpiše njegovog bivšeg suigrača Alonsa.

Prema pisanju Don Balona, belgijski internacionalac je preporučio da španjolski divovi potpišu Alonsa kako bi zamijenio Marcela, a igrač Plavaca je čak spreman sniziti plaću kako bi zapečatio transfer u španjolsku prijestolnicu.

Alonso je bio u dobroj formi za Chelsea za vrijeme odsutnosti Emersona Palmierija, pa je lako shvatiti zašto Hazard toliko želi da ga Real potpiše.

Branič je postigao jedan pogodak i dvije asistencije u sedam nastupa u Premier ligi do sada ove godine, a njegov jedini gol je bio protiv Newcastlea prošlog tjedna.

Tijekom zajedničkog vremena u Chelseaju, Hazard i Alonso su bili smrtonosni sa lijeve strane, a dvojac se pokazao jednim od najopasnijih igrača u ligi.

I čini se da Hazard želi ponovo to partnerstvo na Bernabeu ako je vjerovati ovim izvješćima iz stranih medija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!