NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD POMAŽE REAL MADRIDU? "Pokušat ću im pomoći da dovedu jednog...

EDEN HAZARD POMAŽE REAL MADRIDU? “Pokušat ću im pomoći da dovedu jednog od najboljih na svijetu”

Prema pisanju Mirrora, preko Le Parisiena, superzvijezda Real Madrida, Eden Hazard je rekao novinarima da će pokušati pomoći Los Blancosima da potpišu napadača Kyliana Mbappea u budućnosti.

EDEN HAZARD POMAŽE

Iz izvješća Mirrora, piše se da je napadač trenutno pod ugovorom sa PSG-om do 2022. godine.

20-godišnjak će vjerojatno biti jedan od kandidata za Zlatnu Loptu u sljedećem desetljeću, tako da ne čudi što je Madrid non stop povezan sa njim.

Mbappe je pravi ‘Galacticos’.

Kako izvješće L’Equipea navodi, napadač nije uvjeren da želi potpisati novi ugovor sa Parižanima, mladić je također svjestan da što duže ostane sa francuskim prvacima – to će teže otići.

Prema Metrou, očekuje se da će Mbappeova cijena biti oko 200 milijuna funti. Izgleda da će svaki ugovor o odlasku napadača uključivati i novi svjetski rekord.

“Za nekoliko godina, on će biti najbolji igrač na svijetu. On je veliki talenat.”

“Ako nastavi ovako, Kylian će proći kao jedan od najboljih igrača u povijesti.”

“Nogometaš uvijek sanja da igra sa najboljima i ako bi imao šansu da pokušam pomoći Real Madridu da ga dovede na Bernabeu, pokušao bih.”

“Iako mislim da me nitko neće pitati za mišljenje.”

Los Blancosi će imati priliku vidjeti zvijezdu u akciji protiv njih sljedećeg tejdna kada dočekaju PSG-a u Ligi prvkaa.

Nema sumnje da Mbappe ima sposobnost dovesti najveću zvijezdu svjetskog nogometa nakon što Cristiano Ronaldo i Lionel Messi okače kopačke o klin.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!