NaslovnicaVijestiEden Hazard preporučio Realu da dovede zvijezdu Chelseaja!

Eden Hazard preporučio Realu da dovede zvijezdu Chelseaja!

Navijači Chelseaja možda neće biti presretni kada čuju da je njihov bivši heroj Eden Hazard navodno radio protiv njih u Real Madridu.

Eden Hazard preporučio

Belgijski internacionalac je navodno preporučio veznjaka Chelseaja N’Goloa Kantea menadžeru Zinedine Zidaneu kao potencijalno pojačanje, piše Don Balon.

Hazard dobro poznaje Kantea iz zajedničkog vremena koje su provodili na Stamford Bridgeu, a obojica su često bila najvažniji igrači ekipe iz zapadnog Londona.

Mogli bi zajedno obaviti sjajan posao i u Madridu, sa Kanteom koji bi definitivno bio pojačanje za igrače poput Casemira u obrambenom veznom redu.

No, ostaje da se vidi hoće li ostati vremena za potpisivanje prije kraja prijelaznog roka.

Chelsea sigurno neće htjeti pustiti veliko ime poput Kantea bez mnogo vremena za zamjenu, premda ih je Guardian povezao sa Declanom Riceom i Thomasom Parteyjem kao potencijalnim zamjenama na toj poziciji.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!