NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD PRIZNAO: Donio sam odluku, u klubu već nekoliko tjedana znaju...

EDEN HAZARD PRIZNAO: Donio sam odluku, u klubu već nekoliko tjedana znaju za to!

Zvijezda Chelseaja i jedan od najboljih igrača Premier lige Eden Hazard danas je dao zanimljiv intervju u kojem je priznao kako je obavijestio klub o konačnoj odluci o svojoj budućnosti.

Hazard donio odluku o budućnosti

On se već par mjeseci neprestano povezuje sa odlaskom u redove Real Madrida, a londonski klub će po svemu sudeći biti primoran prodati ga, s obzirom da njegov trenutni ugovor ističe sljedećeg ljeta.

‘Plavci’ su danas odigrali neriješeno sa Leicester Cityjem u posljednjem kolu ovosezonske Premier lige, a belgijski reprezentativac je rekao kako to što su obezbijedili učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone nije utjecalo na njegove planove, te da je odluku već ranije donio.

U intervjuu za engleski Goal, on je rekao: “Donio sam odluku i to je sve. Još uvijek čekam na razvoj situacije. Odluku sam saopštio klubu prije nekoliko tjedana. Međutim, ne zavisi sve od mene. Pred nama je finale Europske lige i onda ćemo vidjeti. Želio sam da se sve brže završi, ali to se nije dogodilo. I ja također još uvijek čekam kao i vi i navijači.”

Hazard je u nekoliko navrata protekle sezone potpaljivao špekulacije o odlasku na Santiago Bernabeu, a posljednji put je to učinio kada se Zinedine Zidane vratio na klupu Los Blancosa. Tom prilikom je rekao: “Nisam igrač Real Madrida, ali kao fan Zidanea sretan sam zbog njegovog povratka jer je on potreban nogometu. Ovo je dobro za navijače Real Madrida, ali ne i toliko dobro za ostale, jer sa njim klub osvaja mnogo toga. Moja budućnost nije nešto o čemu želim razgovarati trenutno. Postoje brojne špekulacije, ali preostalo je još mjesec dana do kraja sezone.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!