NaslovnicaVijestiEden Hazard se vraća u Englesku!

Eden Hazard se vraća u Englesku!

Eden Hazard je spreman okončati noćnu moru u Realu, jer ovog ljeta silja na senzacionalni povratak u Chelsea, prema pisanju medija u Španjolskoj.

Eden Hazard se vraća

30-godišnji belgijski krilni igrač bio je omiljen među navijačima Chelseaja, a Stamford Bridge je napustio 2019. godine kako bi potpisao za Real Madrid u ugovoru vrijednom 150 milijuna funti.

Međutim, Hazard nije uspio napraviti ozbiljan utjecaj u Madridu, dok su ga također pogodile i ozljede.

Bivša zvijezda Chelseaja, čiji trenutni ugovor istječe 2024. godine, odigrao je samo 14 nastupa u La Ligi ove sezone, gdje je Los Blancosima nedostajalo samo dva boda do titule.

Hazardova budućnost u Madridu i dalje je neizvjesna usred intenzivnih nagađanja da će ga Los Blancosi prodati na ljetnom prijelaznom roku.

Španjolski mediji su žestoko kritizirali madridski neuspjeh nakon što je primijećen kako se smije i grli igrače Chelseaja nakon ispadanja iz Lige prvaka sa Realom.

Sada Španjolski mediji navode kako je i sam Hazard željan za senzacionalnim povratkom u Chelsea.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!