NaslovnicaVijestiEden Hazard tvrdi da OVAJ igrač zaslužuje Zlatnu loptu!

Eden Hazard tvrdi da OVAJ igrač zaslužuje Zlatnu loptu!

Zvijezda Chelseaja i reprezentacije Belgije Eden Hazard tvrdi kako hrvatski reprezentativac zaslužuje Zlatnu loptu, te da je najveći favorit za osvajanje prestižne nagrade France Footballa.

Eden Hazard, nogometni reprezentativac Belgije i prvotimac Chelseaja izjavio je da će Hrvat Luka Modrić osvojiti Zlatnu loptu, koju najboljem svjetskom nogometašu godine dodjeljuje ugledni francuski sedmični magazin France Football.

Modrić je favorit u izboru u kojem bi trebao okončati desetogodišnju dominaciju Portugalca Cristiana Ronalda i Argentinca Lionela Messija. No, među kandidatima našao se i Hazard, koji, ipak, ne vjeruje da će on biti dobitnik ovogodišnjeg priznanja.

[su_live_koeficijenti]

“Mislim da neću pobijediti. Po mom mišljenju Modrić zaslužuje tu nagradu. Postoje tri ili četiri igrača koji su ozbiljni kandidati. Mogao bih reći da je to na primjer francuski defanzivac Raphael Varane, koji je osvojio sve sa Francuskom i Realom. Da se ne lažemo, možda sam i ja zaslužio da dobijem nagradu.”

“Ali, ozbiljno mislim da će Modrić pobijediti. To će biti nagrada za njegovu briljantnu sezonu u Ligi prvaka i na Svjetskom prvenstvu“, rekao je Hazard pred večerašnju utakmicu Belgije i Švajcarske u trećem kolu grupe “2“ lige “A“ Lige nacija.

Modrić je u izboru Svjetske nogometne federacije (FIFA) već proglašen za najboljeg igrača u 2018. godini.

Hazard ima sjajan start u dresu Chelseaja za koji je u deset utakmica postigao osam golova. Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji sa Belgijom je osvojio treće mjesto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!