NaslovnicaVijestiEDEN HAZARD U REAL MADRID JE GOTOV TRANSFER: Evo kada će biti...

EDEN HAZARD U REAL MADRID JE GOTOV TRANSFER: Evo kada će biti predstavljen i koji će broj nositi na Bernabeu!

Eden Hazard u Real Madrid je gotov transfer. Evo kada će biti predstavljen i koji će broj nositi na Bernabeu! Zvijezda Chelseaja, Eden Hazard je navodno postavljen za ljetni transfer u Real Madrid, sa mnogo pojedinosti već na mjestu za ovaj veliki transfer.

Eden Hazard

To je prema pisanju Diario Gola, koji navodi kako su riješeni životni aranžmani Belgijanca i da je datum za njegovo predstavljanje planiran, a nakon dolaska na Bernabeu uzet će dres Gareth Balea, to jest dres sa brojem 11.

Hazard se čini idealnim pojačanje za Real Madrid zbog njihovog mučenja ove sezone otkako su prodali Cristiana Ronalda u Juventus na ljeto, dok igrači poput Balea i Marco Asensija nisu ispunili očekivanja.

To zasigurno zvuči kao zabrinjavajuća vijest za Chelsea, koji je izgubio i Thibaut Courtoisa od Madrida na početku ove sezone, jer je dopustio da njegov ugovor istekne.

To je stavilo pritisak na Plavce kako bi vratara prodali za jeftiniju cijenu ili će se suočiti sa gubitkom u besplatnom transferu na kraju iduće sezone, a upravo je to situacija u kojoj će se dogoditi sa Hazardom do kraja ove sezone.

Diario Gol se čini uvjerenim da je sve već postavljeno za prelazak 27-godišnjaka na Bernabeu nakon nekoliko mjeseci špekulacija koje ga povezuju sa Los Blancosima.

Hazard je čak bio citiran od strane BBC-ovog sportaša koji je potaknuo glasine, dok najnoviji savjet dolazi u ovom intervjuu u nastavku:

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!