NaslovnicaVijestiEdgar Davids: Kritike na njegov račun su nepravedne!

Edgar Davids: Kritike na njegov račun su nepravedne!

Legendarni Nizozemac Edgar Davids smatra da su kritike na račun Barceloninog napadača Neymara nepravedne, te da je on samo čovjek.

Edgar Davids

Nakon što su Katalonci ispali u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida, te nakon poraza u ligi protiv Real Madrida i Valencije, Neymar je bio glavna meta kritičara zbog svojih loših nastupa u svim tim utakmicama.

24-godišnjak je odigrao šest utakmica bez postignutog gola prije nego što je postigao gol prošlog tjedna u velikoj pobjedi od 8-0 protiv Deportivo La Corune, te u subotnjoj pobjedi od 6-0 protiv Sportinga iz Gijona.

Bivši veznjak Barcellone Edgar Davids izjavio je da su očekivanja uvijek veća od igrača kao što su Neymar, Luis Suarez i Lionel Messi.

“Mislim da je to nepravedno, ali, ukoliko ste Neymar, Messi ili Suarez, ljudi očekuju da svaki tjedan postižete golove i pružate briljantne predstave. No, budimo iskreni, i oni su ljudi. Neymar je igrao sjajno prošle sezone, ali ljudski je da mu opadne forma u jednom trenutku. Kritike na njegov račun su nepravedne. Međutim, još uvijek ima vremena da završi sezonu na najvišem nivou igre.”

“Ukoliko igrate za Barcelonu ili Ajax, ili bilo koji drugi vrhunski tim, svi žele da odigrate na najvišem nivou svaki tjedan, tako da će takvih kritika uvijek biti.”

Davids je komentarisao i stanje u ligi, gdje Barcelona i Atletico dijele prvu poziciju sa 82 osvojena boda, dok je Real Madrid iza njih sa 81 osvojenim bodom.

“Tijesno je u vrhu, ali ipak Barcelona je Barcelona i oni će uvijek imati najveće šanse za osvajanje titule. Ukoliko pogledate njihov tim, oni imaju nevjerovatne igrače i par njih može odlučiti utakmicu u jednoj akciji. U posljednje vrijeme su imali malo problema, ali sam uvjeren da će obraniti titulu”, rekao je 43-godišnjak.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!