NaslovnicaVijestiEdin Džeko dobio hrvatsko državljanstvo!

Edin Džeko dobio hrvatsko državljanstvo!

Edin Džeko je dobio hrvatsko državljanstvo pišu mediji iz Bosne i Hercegovine. Kapetan reprezentacije BiH je podnio molbu i čini se da je ispunio sve uvjete za hrvatsko državljanstvo.

Navodi se kako je Džeko hrvatski pasoš zatražio zbog poslovnih olakšica, jer u Hrvatskoj ima restoran, točnije u Dubrovniku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Hrvatska u bosanskohercegovačkom reprezentativcu dobija državljanina koji sa svojim imenom i renomeom sigurno može privući brojne svjetske zvijezde, a prije svega i slavne nogometaše,” zaključio je poznati portal iz BiH, Klix.

Edin ove sezone igra sjajno za Inter, gdje je u 18 utakmica u svim natjecanjima postigao deset golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!