NaslovnicaVijestiEdin Džeko zajedno sa Lukom Modrićem ušao u povijest Lige prvaka

Edin Džeko zajedno sa Lukom Modrićem ušao u povijest Lige prvaka

U nedavnoj utakmici protiv Milana (2:0), Edin Džeko, napadač Intera, postigao je vodeći pogodak i time postao drugi najstariji igrač koji je ikada zabio u polufinalu Lige prvaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sa 37 godina i 54 dana, kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine se pridružio ekskluzivnom društvu, ali rekord i dalje drži Ryan Giggs, Velšanin koji je postigao gol s 37 godina i 148 dana u pobjedi Manchester Uniteda protiv Schalkea (2:0). Na trećem mjestu je Phillip Cocu (34 godine i 187 dana), a slijedi ga Xabi Alonso (34 godine i 160 dana).

Edin Džeko se izjednačio s hrvatskim nogometašem Lukom Modrićem na petom mjestu najstarijih strijelaca u povijesti Lige prvaka. Na popisu starijih igrača koji su postigli golove nalaze se Francesco Totti s 38 godina i 59 dana, Ryan Giggs s 37 godina i 289 dana, Filippo Inzaghi s 37 godina i 86 dana, te Javier Zanetti s 37 godina i 71 dan.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!