NaslovnicaVijestiEdin Terzić uoči finala Lige prvaka: "Možemo pobijediti Real Madrid"

Edin Terzić uoči finala Lige prvaka: “Možemo pobijediti Real Madrid”

U subotu u 21 sat na Wembleyu će se odigrati finale Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund. Trener Borussije Dortmund, Edin Terzić, čija je momčad završila na petom mjestu u Bundesligi, vjeruje da mogu pobijediti Real Madrid. “Suprotstavit ćemo se iznimno snažnoj momčadi koja je često iskusila igranje finala, ali znamo da je sve moguće u jednoj utakmici”, izjavio je Terzić za UEFA-u.

“Da igramo deset puta s Real Madridom, vjerojatno bi bilo teško ukupno pobijediti, ali u jednoj utakmici, tijekom 90 ili 120 minuta i jedanaesteraca, sposobni smo pobijediti svakog suparnika na svijetu”, rekao je Edin Terzić. Real Madrid, veliki favorit u Londonu, igra svoje šesto finale Lige prvaka u posljednjih deset godina.

Od ljeta 2022. godine, Edin Terzić vodi žuto-crne i ove sezone su već ostvarili impresivne pobjede protiv Newcastlea, Milana, PSV-a, Atletico Madrida i PSG-a. “Svaka utakmica bila je sve teža, ali sada kada smo stigli ovako daleko, želimo napraviti i taj posljednji korak”, izjavio je Terzić.

Podizanje pehara Lige prvaka predstavljalo bi ostvarenje sna za Edina Terzića, čija je majka iz Hrvatske, a otac iz Bosne i Hercegovine. Rođen prije 41 godinu u malom njemačkom gradiću blizu Dortmunda, Terzić je s oduševljenjem pratio kako je Borussia postala europski prvak 1997. godine, sanjajući da će jednog dana i on postići takav uspjeh.

“Imao sam 14 godina tada. Sljedeći dan, s bratom sam bio na aerodromu gdje smo dočekivali igrače koji su se vratili iz Munchena, gdje se igralo finale”, prisjetio se Terzić, koji je snimku pobjede od 3:1 nad Juventusom pogledao bezbroj puta.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!