NaslovnicaVijestiEdinson Cavani brutalno odgovorio navijačima nakon što je sezona Manchester Uniteda završila...

Edinson Cavani brutalno odgovorio navijačima nakon što je sezona Manchester Uniteda završila razočaravajućim porazom

Napadač Manchester Uniteda Edinson Cavani uhvaćen je kako psuje navijačima ispred kamera nakon poraza svoje momčadi od Crystal Palacea na Selhurst Parku.

Unatoč tome što je imao većinu posjeda lopte, United nije mogao pronaći nikakvu prednost nad svojim domaćinima u utakmici koja je uistinu odražavala razočaravajuću sezonu kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na sreću Rangnicka, dobili su pomoć od Brightona, koji je pobijedio West Ham sa 3-1 kako bi osigurao Unitedu sljedeće sezone igrati u Europskoj ligi umjesto u Europskoj konferencijskoj ligi.

Nakon utakmice navijači su čekali vani, nezadovoljni Cavani prošao je pokraj njih i nakon što su ga oni ismijali, Urugvajac je reagirao pokazavši im srednji prst.

Bilo je nejasno koji su navijači kluba ismijavali Cavanija ili koje su mu točne riječi upućene, ali njegova reakcija nije nešto što očekujete od profesionalnog igrača s iskustvom koje ima.

35-godišnjak je izdržao burnu sezonu u klubu, upisao je samo 15 nastupa u ligi zbog stalnih problema s kondicijom.

Budući da mu ugovor uskoro ističe, očekuje se da će Cavani napustiti klub, a čini se da je njegova karijera u Unitedu imala gorak kraj.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!