NaslovnicaVijestiEdinson Cavani već planira svoj odlazak iz Manchester Uniteda!

Edinson Cavani već planira svoj odlazak iz Manchester Uniteda!

Edinson Cavani nagovijestio je da ima na umu da nastavi svoju karijeru nakon Manchester Uniteda, čak prije nego što je i zaigrao za momčad Olea Gunnara Solskjaera.

Edinson Cavani već planira

Urugvajskog napadača je na kraju sedmogodišnjeg boravka u PSG-u tražilo nekoliko klubova – i priznao je ESPN-u da je razgovarao sa Bocom Juniors, dodajući da bi bilo nešto jako lijepo jednog dana nositi dres kluba iz Argentine.

U razgovorima sa potpredsjednikom Boce Juanom Romanom Riquelmeom, Cavani je za ESPN rekao: “Roman mi je pisao sa velikim poštovanjem, želio je znati kako sam u ovoj situaciji.”

“Boca je svjetski div, svaki nogometaš bi želio igrati tamo. Tamo je bilo nekoliko urugvajskih igrača. Praćenje povijesti našeg nogometa pobuđuje znatiželju.”

Polako stari Edisone: još nisi dijelio svlačionicu sa Harryjem Maguireom. No, rekordni golgeter PSG-a je nastavio govoriti.

“Postoje neke tajne iz razgovora s Romanom, morate ga pitati želi li to reći”, tajanstveno je dodao Cavani. “Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti. Bilo bi jako lijepo kad bi jednog dana moga igrati u Boci.”

Možda se iznenada sjetio da je zapravo trebao debitirati u Premier ligi, isklesani napadač je zatim nastavio: “Imam dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom. Želim dati sve od sebe ovdje. Osjećam se dobro.”

“Dan kada se vratim u Južnu Ameriku neće biti kad mi više ništa ne budem mogao igrati i dati sve od sebe. Realan sam, želim igrati dok se osjećam dobro. Igrat ću ove dvije godine i vidjeti hoću li nastaviti ili se vratiti na Jug Amerike.”

Cavani, sada vlasnik dresa broj 7 – najprestižnijeg u povijesti Uniteda – spreman je dati sve od sebe. ALi, također želi zadržati nešto u spremniku kada potencijalno bude igrao za Bocu Juniors u budućnosti.

Cavani se dokazao kao golgeter, s izvrsnim rekordom u Italiji, Francuskoj i na međunarodnoj razini (može se pohvaliti 50 golova u 116 nastupa). Dakle, Man United koji ga je ugrabio na besplatnom transferu izgleda sjajno.

Međutim, šuškalo se da je preferirano odredište samog igrača možda zapravo bio Atletico Madrid, potez koji je vjerojatno propao zbog njegovog urugvajskog suigrača i prijatelja Luisa Suareza koji se ljetos pridružio klubu iz Barcelone.

Cavanijev debi u Unitedu vjerojatno će odgoditi njegovo karantensko razdoblje, ali mogao bi biti spreman za susret s bivšim klubom PSG-om u Ligi prvaka 20. listopada.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!