NaslovnicaVijestiEduardo Camavinga otkrio zašto je izabrao Real Madrid umjesto Manchester Uniteda!

Eduardo Camavinga otkrio zašto je izabrao Real Madrid umjesto Manchester Uniteda!

Eduardo Camavinga otkrio zašto je odbio Manchester United zbog Real Madrida. Sveukupno je ovo bilo dobro ljeto za United u prijelaznom roku, nakon što su doveli Jadona Sancha i Raphaela Varanea, dok su uspjeli vratiti i legendarnog Cristiana Ronalda.

Eduardo Camavinga otkrio

Međutim, većina se navijača slaže da je momčadi Olea Gunnara Solskjaera još uvijek nedostajao obrambeni veznjak, stim da imaju veliki broj opcija u napadu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jedan igrač kojeg su velikani Premier lige navodno željeli bio je Camavinga, a klub je navodno poslao ponudu za veznjaka Rennesa. Međutim, 18-godišnjak je odbio ponudu i u posljednjem danu prijelaznog roka potpisao za Real Madrid.

Camavinga je otkrio kako je za njega oduvijek prvi izbor bio Real Madrid, jer je prije sanjao da igra za njih.

“Iskreno, prvi faktor nije novac, zadovoljstvo mi je ispuniti svoj san koji sam imao još od malih nogu”, rekao je francuski reprezentativac.

“Kad sam saznao da mogu potpisati za Madrid, nisam razmišljao o tome.”

Govoreći o svojoj budućnosti, tinejdžer je dodao: “Prvi faktor za mene bio zadovoljstvo ispuniti san o igranu za Real Madird, igrajući sa nogometašima od kojih ću mnogo naučiti.”

Real je ranije u posljednjem tjednu prijelaznog roka nudio novac za Kyliana Mbappea, ali PSG je bio ustrajan u tome što ga nije želio prodati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!