NaslovnicaVijestiEduardo da Silva o bivšem kapetanu 'Vatrenih': "On je nula od čovjeka!"

Eduardo da Silva o bivšem kapetanu ‘Vatrenih’: “On je nula od čovjeka!”

eduardo

Eduardo da Silva, najomiljeniji Brazilac u Hrvatskoj i bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije ovih je dana u jednom intervjuu napao bivšeg kapetana ‘Vatrenih’ te jednu od najvećih legendi ove reprezentacije – Niku Kovača. Naime, Niko Kovač bio je izbornik reprezentacije za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine kada je Hrvatska otvarala SP protiv domaćina.

Hrvatska je tada izgubila rezultatom 3-1 od Brazila, a Eduardo da Silva smatra kako je on zaslužio igrati na tom terenu protiv države u kojoj je rođen. Međutim, Niko Kovač nije mislio tako te ga je ostavio na klupi, a ‘Dudu’ mu to nikada neće oprostiti.

“Ne, nismo razgovarali. Kovač me više ne zanima. Rekao sam već, može on biti super trener, najbolji na svijetu, ali ako nije čovjek, ako nema osjećaja za neke stvari, onda mu to trenersko znanje ništa ne znači, onda je ‘nula’!”

“I nikad neću shvatiti zašto me nije želio uvesti u igru protiv Brazila, bilo je deset minuta do kraja, gubimo 1:3, napravljene su bile samo dvije izmjene i treću uopće nije napravio. Svi su mediji rekli svoje o tome, cijela je nacija vidjela o čemu je bila riječ…”

Nacija je vidjela kako je Eduardo da Silva u suzama slušao himnu Brazila, on je mislio kako je baš on zaslužio da zaigra pred svojim najbližima, majkom, ocem, braćom i sestrama, no možda je izbornik Kovač dobro odlučio? Zašto uvoditi igrača koji je u tom trenutku možda emocionalno nestabilan i koji plače na himnu druge reprezentacije, kakva korist od takvog igrača? S druge strane, postoji ta nekakva moralna strana gdje je Kovač mogao izaći u susret Eduardu, no to je sada prošlost iako Da Silva ne misli tako. Ista stvar je i sa Sammirom koji je također bio na klupi u Brazilu, ali o njemu se ništa ne piše jer je percepcija njih dvojice u našoj javnosti drugačije zbog Zdravka Mamića. Jedan od njih tužio je Mamića dok drugog Mamić zove ‘sine’. Pomalo nepravedno prema Sammiru.

[su_live_koeficijenti]

O Dinamu i Mamiću

Za kraj su novinari Sportskih novosti upitali Eduarda o potencijalnom povratku u Dinamo ili u neki drugi klub iz Hrvatske i odnosu s Zdravkom Mamićem.

“Bilo je lani slabašnog kontakta s Dinamom, ali to se nije realiziralo, nije ni bilo realno. Dinamo će uvijek biti moj klub i ne vidim se ni u jednom drugom klubu u Hrvatskoj!  Cijenim i Hajduk i Rijeku i Osijek, ali uz dužno štovanje, nakon Dinamova ne bih mogao odjenuti dres nijednog drugog hrvatskog kluba.”

O Mamiću:

“Nema više nikakvih ‘repova’, sve smo počistili i svatko je otišao na svoju stranu.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!