NaslovnicaVijestiEDWIN VAN DER SAR OTKRIO: Evo gdje će otići Matthijs de Ligt...

EDWIN VAN DER SAR OTKRIO: Evo gdje će otići Matthijs de Ligt ovog ljeta!

Branič je bio jedna od zvijezda nizozemskog kluba u polufinalu Lige prvaka, koje se završilo na vrlo dramatičan način u srijedu navečer.

Ajax je vodio sa 2-0, sa De Ligtom koji je postigao prvi gol, dok su vodili 3-0 u ukupnom rezultatu – prije nego što je Tottenham napravio izvanredan preokret u drugom poluvremenu i pobijedio sa 3-2 u posljednjoj minuti zaustavnog vremena zahvaljujući hat-tricku Lucasa Moure i prošli su na golove u gostima.

De Ligt je tijekom sezone često bio povezan sa Barcelonom, Manchester Uniteda, Manchester Cityjem, Liverpoolom i Juventusom.

Bivši vratar Uniteda Van der Sar, koji sada radi kao direktor Ajaxa, otkrio je ono što misli što je sljedeće za ovog 19-godišnjaka.

“Mislim da će ovo biti posljednja utakmica De Ligta sa Ajaxom, ali se nadam da će otići na visoku razinu”, rekao je za Sky Sport Italia.

“On je ovdje otkad je bio dijete i završit će u velikom klubu.”

“Mislim da će otići u Englesku ili Španjolsku.”

Večeras se igraju i dvije utakmice polufinala Europske lige, a najnovije informacije o tim utakmicama možete pronaći na našem portalu ili forumu.

Chelsea – Eintracht Frankfurt: Najava uzvratne utakmice polufinala Europske lige!

Valencia – Arsenal: Arsenal ide po titulu u Europa ligi!

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!