NaslovnicaVijestiEHF Euro 2020: Evo kolike šanse kladionice daju Hrvatskoj za trofej

EHF Euro 2020: Evo kolike šanse kladionice daju Hrvatskoj za trofej

Hrvatska je izuzetno uzbudljivoj utakmici protiv Njemačke slavila nakon preokreta i zaostatka od pet golova razlike u drugom poluvremenu, a nakon velike pobjede porasle su i šanse za osvajanje Eura.

Rukometna reprezentacija Hrvatske savladala je u Beču Njemačku sa 25:24 u susretu Grupe 1 Europskog rukometnog prvenstva (EHF Euro 2020). ‘Kauboji’ su pobjedom nad direktnim konkurentom izborili plasman u polufinale završnog turnira u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Pobjedu je Hrvatskoj donio gol Igora Karačića minut i po prije kraja, te odbrana Marina Šege 13 sekundi prije kraja.

Kod Hrvatske je Igor Karačić zabio 7 golova, a Domagoj Duvnjak je imao pet pogodaka, dok je Nijemce predvodio Gensheimer s 4 gola.

Španjolska i Hrvatska imaju maksimalnih šest bodova u Grupi 1 i već su osigurali plasman među četiri najbolje reprezentacije Starog kontinenta. Njemačka je treća sa dva boda, koliko imaju i Austrija i Bjelorusija. Češka je bez bodova.

Hrvatska do kraja druge faze igra protiv Češke (20.01, 16.00h), te u posljednjem kolu protiv Španjolske (22.01, 16.00h) u utakmici koja će vjerovatno odlučivati o prvom mjestu.

Ukoliko bi Hrvatska osvojila prvo mjesto, igrali bi protiv drugoplasirane reprezentacije iz druge grupe, a to je zasad Slovenija, sa istim brojem bodova kao prvoplasirana Slovenija, a dva boda manje ima Portugal na trećem mjestu.

Nakon velikog preokreta i pobjede protiv Njemačke, Hrvatska je dospjela u prvi krug favorita za osvajanje Eura, odmah iza Španjolske (koeficijent 3.25) i Norveške (3.30).

izvor: bet365 (koeficijenti su podložni promjenama)

Kladionica Bet365 daje koeficijent 3.80 da će se ‘Kauboji’ popeti na europski tron, dok je Španjolska zasad ubjedljiv favorit za osvajanje grupe. Zanimljivo, podjednak je koeficijent da će se Hrvatska naći u finalu (1.85), kao i da se neće plasirati u finale (1.85).

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!