NaslovnicaVijestiEKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako izgleda svlačionica Hrvatske reprezentacije pred susret sa Nigerijom

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako izgleda svlačionica Hrvatske reprezentacije pred susret sa Nigerijom

Na internetu su procurile fotografije unutar svlačionice Hrvatske pred početak njihovog susreta protiv reprezentacije Nigerije. Ova praksa je neobična u današnjem nogometu, jer reprezentacije i klubovi žele punu privatnost do samog početka susreta.

svlačionica Hrvatske

Reprezentacija Hrvatske večeras će pokušati ostvariti pozitivan rezultat u susretu protiv reprezentacije Nigerije, kojim bi sebi uveliko otvorila put ka osmini finala. Hrvatskoj reprezentaciji na ruku ide i rezultat iz prve današnje utakmice gdje je Argentina remizirala protiv Islanda, te bi Hrvatska pobjedom protiv Nigerije imala već u startu bodovnu prednost pred pratiocima.

>> FIFA 18 SIMULACIJA: Popularna video igra prognozirala rezultat između Hrvatske i Nigerije

Nekoliko trenutaka prije nego što će nogometaši Hrvatske stići na stadion, na internetu su procurile fotografije njihove svlačionice, a takve fotografije su ivjek interesantne nama gledaocima jer nas je uvijek zanimalo šta se dašava iza vrata i kako sve izgleda.

[su_bet365_100_bonus]

U nastavku teksta možete pogledat fotografije koje su nastale danas, a moramo priznati da je šteta što u svlačionici još uvijek nema nogometaša koji bi istu učinili mnogo zanimljivijom. Ovako ćemo morati čekati, nadamo se do večeras, kada će sami nogometaši objavljivati fotografije i snimke slavlja iz svlačionice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!