NaslovnicaVijestiEKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo kada će Barcelona platiti otkupnu klauzulu Griezmanna od 120...

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo kada će Barcelona platiti otkupnu klauzulu Griezmanna od 120 milijuna eura!

Kao što svi znamo, već neko vrijeme je poznato da će Antoine Griezmann preći u Barcelonu, ali još uvijek se ništa ne događa konkretno.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO

Sinoć su strani mediji naveli kako Antoine Griezmann nije došao na trening Atletico Madrida uprkos tome što su svi igrači pozvani da prisustvuju prvom treningu u novoj pred sezoni i sada će biti neke sankcije od strane njegovog trenutnog kluba.

Ali, kada Barcelona planira da ga dovede u svoje redove?

Barcelona proučava najbolji način za rješvanje klauzule o oslobađanju ugovora Antoine Greizmanna u Atletico Madridu.

Brojka u sporazumu je 120 milijuna eura od 1. srpnja, a Blaugrana bi mogla izvršiti ovu operaciju između četvrtka i petka ovog tjedna, izvijestio je SPORT.

To je složena operacija visokih ekonomskih troškova i zato Barcelona dobro mjeri svaki korak. S druge strane, postoje dva važna detalja koja treba uzeti u obzir.

Ernesto Valverde je pozvao svoje igrače da 14. srpnja prisustvuju početku predsezonskog treninga.

Slovan Bratislava – Sutjeska: Najava prvog pretkola Lige prvaka!

U međuvremenu, Griezmannov odmor završava 12. srpnja, a Atletico Madrid je izrazio nezadovoljstvo kako se Francuz bavi ovom situacijom.

Barcelona ne želi da se situacija pogoršla između oba kluba, i posebno, za igrača, koji je prisiljen da se vrati u Atletico Madrid na trening, čak i na nekoliko dana.

Dakle, kako stvari stoje, odgovorni u Barceloni rade u pravcu da klub plati klauzulu o oslobađanju od 120 milijuna eura između četvrtka i petka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!