NaslovnicaVijestiEKSKLUZIVNO: Otkriven uzrok smrti Emiliano Sale!

EKSKLUZIVNO: Otkriven uzrok smrti Emiliano Sale!

Ekskluzivno na Svijet Kladjenja portalu! Otkriven uzrok smrti Emiliano Sale! Provedena je obdukcija tijela i medicisnki pregled kako bi se otkrio uzrok smrti Emiliano Sala, koji je poginuo u zrakoplovnoj nesreći.

Ekskluzivno

Emiliano Sala je umro od ozljede glave i gornjeg dijela tijela, to jest torza nakon tragične zrakoplovne nesreće prošlog mjeseca.

Sala je putovao u Cardiff 21. siječnja zajedno sa pilotom Davidom Ibbotsonom kada se njihov zrakoplov srušio u engleskom kanalu.

Tijelo Argentinca je pronađeno prošlog tjedna, a kako je primijetio Sky Newcs, nakon daljnjih ispitivanja otkriveno je da je umro od ozljeda glave i torza.

Tragedija je oduzela dva života, a obitelj Ibbotsona je sada prikupila 150.000 funti u samo dva dana dok ga je potraga tražila.

Nadamo se da će njegova obitelj prije svega moći da pronađe zaključak, dok izvješće dodaje da bi se istraga o nesreći mogla odvijati između šest mjeseci i godinu dana, budući da se u tom slučaju provode daljnja ispitivanja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!