NaslovnicaVijestiEKSLUZIVNO: Barcelona objavila sastav na društvenim mrežama, evo kako će izgledati protiv...

EKSLUZIVNO: Barcelona objavila sastav na društvenim mrežama, evo kako će izgledati protiv Lyona!

Ekskluzivno! Barcelona objavila sastav na društvenim mrežama, evo kako će izgledati protiv Lyona! Barcelona će  se u utorak navečer sukobiti sa francuskim gigantima Olympique Lyonom u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Ekskluzivno

Nakon što su prošlog vikenda završili seriju bez pobjede, Barcelona će pokušati da zabilježi svoju drugu pobjedu u četiri dana, kada se budu borili protiv Lyona u Francuskoj u osmini finala Lige prvaka.

Ekipa Ernesta Valverdea se vratila pobjedničke staze u subotu nakon tri uzastopna remija, gdje su pobijedili Real Valldolida sa 1-0 kod kuće. Sada će se nadati da će se taj niz prenijeti na kontinentalno natjecanje protiv Lyona, gdje su favoriti za pobjedu.

Nakon što je odmorio nekoliko ključnih članova momčadi za utakmicu protiv Valladolida, menadžer Valverde će vjerojatno napraviti nekoliko promjena u momčadi za njihovo putovanje u Lyon.

Katalonci će, međutim, biti bez drugog vratara Jaspera Cillesena, dok se nastavlja oporavljati od ozljede, dok će Thomas Vermaelen, koji se pojavio tijekom vikenda, također propustiti susret zbog ozljede.

No, najveća vijest koja dolazi i kampa u Barceloni je povratak Samuela Umtitija. Francuz je propustio veliki dio sezone sa ozljedama, ali je spreman za utakmicu protiv svog bivšeg kluba i putovao je sa ekipom u Francusku.

Unatoč njegovoj uključenosti u putovanje, Umtiti vjerojatno neće krenuti u prvoj postavi protiv Lyona, sa Gerardom Piqueoom i Clementom Lengletom koji će biti u centru obrane.

Nelson Semedo bi se trebao vratiti na desnog beka, nakon što se nije pojavio u utakmici za vikend, dok se Jordi Alba očekuje na drugoj strani obrane. Na golu se naravno očekuje Marc-Andre ter Stegen.

U veznom redu nema vježih problema sa ozljedama u Barceloni, iako Arthur i Rafinha ostaju van terena. Carles Alena je krenuo protiv Valladolida tijekom vikenda, ali će vjerojatno ostaviti to mjesto za Ivana Rakitića koji će započeti u veznom redu. Očekuje se da će Sergio Busquets i Arturo Vidal zadržati druga dva mjesta u veznom redu.

Ousmane Dembele će ponovo biti ispred Philippea Coutinha u startnoj postavi na lijevom krilu. Očekuje se da će Luis Suarez zamijeniti Kevina-Princa Boatenga kao napadača, nakon što je ovaj igrao protiv Valladolida.

Lionel Messi bi se trebao pridružiti ovom dvojcu u napadu, tako da očekujemo postavu kao na slici ispod.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!