NaslovnicaVijestiEL CLASICO: Barcelona će večeras protiv Real Madrida nositi posebne dresove, a...

EL CLASICO: Barcelona će večeras protiv Real Madrida nositi posebne dresove, a evo i zašto!

El Clasico je večeras na rasporedu! Prvi od naredna tri koji će se održati do 2. ožujka! Barcelona će nositi posebne dresove protiv Real Madrida u večerašnjem El Clasicu.

EL CLASICO

Katalonski divovi ugošćuju svoje žestoke rivale Real Madrida u polufinalu Kupa Kralja.

Očekuje se da će Lionel Messi biti u formi nakon što se borio sa ozljedom i ako bude na terenu, sigurni smo da će obući ovaj posebni dres.

Kako bi se obilježila kineska Nova godina – koja se slavi ovaj tjedan, barcelona će nositi dresove sa njihovim imenima na latinici i kineskim slovima ispod regularnih imena.

“Prvi put je klub dodao nove znakove na leđima”, rekli su iz Barcelone.

Barcelona će također ići u Kinu i Japan na ljetnu turneju 2019. godine.

U međuvremenu, to je prvi od tri El Clasica. Uzvratna utakmica je predviđena za tri tjedna, prije nego što se ova dva sastanu u ligi 2. ožujka.

Barcelona je u potrazi za impresivnim trebleom sa Ernestom Valverdeom, jer se još uvijek bore u ligi, Kupu Kralja i Ligi prvaka.

Njegova momčad je na vrhu lige i samo dvije utakmice su daleko od mjesta u finalu domaćeg kupa.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!