NaslovnicaVijestiEL CLASICO: Valverde potvrdio sastav koji će igrati protiv Real Madrida

EL CLASICO: Valverde potvrdio sastav koji će igrati protiv Real Madrida

Barcelonin trener Ernesto Valverde je odredio koja će momčad igrati protiv Real Madrida u srijedu navečer.

Valverde potvrdio sastav

Dva velika suparnika će igrati na Nou Campu sredinom tjedna dok se bore za prvu poziciju u La Ligi ove sezone.

S obzirom da obje ekipe trenutno imaju po 35 bodova nakon 16 utakmica, pobjeda će ovdje mnogo značiti za bilo koji od ova dva tima, te zbog toga očekujemo odličnu utkamicu.

Valverde će se nadati da je donio prave odluke za svoj sastav, a kako je potvrđeno na Twitteru u nastavku, postoje i zapaženi izostanci.

Kako Sport navodi, Arthur i Ousmane Dembele će propustiti susret zbog ozljede, jer se nisu oporavili, dok su Moussa Wague, Junior Firpo i Jean-Clair Todibo zbog tehničkih razloga izostavljeni.

To će biti udarac za taj trio, jer oni definitivno žele sudjelovati u tako važnoj utkamici, ai ovom prilikom će se morati zadovoljiti sjedištem na tribinaa.

očekuje se da će Lionel Messi, Luis Suarez i Antoine Griezmann predvoditi katalonske divove u napadu, pa će oni biti sigurni da će postići pravi rezultat kod kuće sa takvom kvalitetom i vrhunskim iskustvom.

Međutim, pin će bez sumnje morati biti oprezni od prijetnje koju predstavlja Real Madrid, iako gosti također ne mogu računati na brojne ključne igrače, poput Marcela, James Rodrigueza i Eden Hazarda, koji su ozlijeđeni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!