NaslovnicaVijestiEl Loco ne namjerava da stane: Svjetski rekorder potpisao za 30. klub...

El Loco ne namjerava da stane: Svjetski rekorder potpisao za 30. klub u karijeri!

Najpoznatiji svjetski nogometni putnik, Sebastian ‘El Loco’ Abreu, potpisao je za čak 30. klub u svojoj dugoj i bogatoj karijeri, i to u 44. godini života.

Legendarni urugvajski napadač igraće za brazilski Athletic Club de Sao Joao de Rei, koji nastupa u prvenstvu Mineiro.

Lista klubova koja se računa za Guinessovu knjigu rekorda je sljedeća: Defensor Sporting, San Lorenzo, Deportivo La Coruña, Gremio, Tecos, Nacional, Cruz Azul, América, Dorados, Monterrey, San Luis, Tigres, River Plate, Beitar Jerusalem, Real Sociedad, Aris Salónica, Botafogo, Figueirense, Rosario Central, Aucas, Sol de América, Santa Tecla, Bangú, Central Español, Puerto Montt, Audax Italiano, Magallanes i Boston River.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!