NaslovnicaVijestiELITNI MENTALITET: Kylian Mbappe dao savršen odgovor - Ronaldo ili Messi?

ELITNI MENTALITET: Kylian Mbappe dao savršen odgovor – Ronaldo ili Messi?

Izuzetan golgeterski rekord Kyliana Mbappea u Ligi prvaka daleko je superiorniji od Cristiana Ronalda ili Lionela Messija kada su imali 21 godinu.

ELITNI MENTALITET

Zapravo u istoj dobi, Ronaldo nije zabio u Ligi prvaka, dok je Messi samo dva puta postigao gol za Barcu.

U veljači prošle godine napadač PSG-a izjednačio je rekord Ronalda Luisa Nazaria de Lime u europskom elitnom natjecanju kada je postigao gol protiv Manchester Uniteda, a njegova reputacija nastavlja rasti iz tjedna u tjedan.

Mnogi su ga od tada uspoređivali sa nekima od najboljih na svijetu, ali koga bi izabrao između Lionela Messija i Cristiana Ronalda?

U sjajnom citatu France Footballa, 21-godišnjak kaže da bi sebe stavio na klupu kako bi oba ova igrača igrala u njegovom timu.

“Da imam izbora između Messija i Ronalda da igraju sa mnom, sjedio bi na klupi i ubacio obojicu kako bih bio siguran da ćemo pobijediti.”

Ovo je ono što vi nazivate elitnim mentalitetom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!