NaslovnicaVijestiEMERY OBJASNIO: Evo zbog čega Nicolas Pepe nije zaigrao od prve minute...

EMERY OBJASNIO: Evo zbog čega Nicolas Pepe nije zaigrao od prve minute protiv Burnleya!

Trener Arsenala Unai Emery otkrio je kako Nicolas Pepe nije započeo utakmicu drugog kola Premier lige danas protiv Burnleya jer nije u potpunosti spreman kao ostatak njegovog tima, ali je i dodao kako je zadovoljan njegovim učinkom u drugom poluvremenu.

Pepe još uvijek nije spreman

Francuz je ranije ovog ljeta stigao na Emirates iz Lillea za čak 80 miliona eura, što je novi rekord ‘Topnika’ kada su u pitanju dolazni transferi.

Ipak, još uvijek nije startao niti jednu utakmicu od prve minute u dresu londonskog kluba, s obzirom da je i prošlog vikenda protiv Newcastlea u igru ušao 19 minuta prije kraja susreta.

Emery priznaje kako ne žuri s njim, te mu je spreman dati dovoljno vremena da se prilagodi na novo okruženje. Španjolski stručnjak je nakon današnje pobjede rezultatom 2-1 izjavio kako je zadovoljan nastupom Pepea u drugom poluvremenu.

Na press konferenciji nakon utakmice je rekao: “Pepeov učinak je vrlo dobar. Igrao je 45 minuta, tu je tek dva tjedna i potrebno mu je više vremena da u potpunosti bude spreman. Razgovarao sam s njim jučer i pitao ga kako mu je ovdje, kako se osjeća i rekao je da napreduje, ali mu je potrebno još vremena i mislim da je 45 minuta, koliko je odigrao danas, za njega bilo taman.”

Bivši trener PSG-a je danas napravio tri izmjene u svom timu, a u priliku od prve minute su dobili Dani Ceballos, David Luiz i Alexandre Lacazette, i sva trojica su odigrali sjajno. Emery je mišljenja kako će širina igračkog kadra koje ima na raspolaganju biti od ključnog značaja ove sezone.

Dodao je: “Jedna stvar koju smo željeli poboljšati je konkurencija na svakoj poziciji u ekipi. Na primjer, danas tu nisu bili Granit Xhaka, Mesut Ozil, Rob Holding i Hector Bellerin. Sada imamo više opcija. Sezona je duga, bit će mnogo različtih situacija i okolnosti. Moramo ostati konkurentni.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!