NaslovnicaVijestiEmery otkrio najveću želju pred uzvrat protiv Real Madrida

Emery otkrio najveću želju pred uzvrat protiv Real Madrida

Španjolski stručnjak na klupi Paris Saint-Germaina, Unai Emery, otkrio je najveću želju pred uzvrat protiv Real Madrida u osmini finala Lige prvaka.

Trener PSG Unai Emery uvjeren je da će se njegov tim kvalificirati u četvrtfinale Lige prvaka, unatoč porazu od Real Madrida na gostovanju od 3:1.

PSG je danas igrao protiv Strasbourga u prvenstvu Francuske, ali uoči tog duela u Parizu se više pričalo o meču s ‘kraljevskim klubom’.

[su_live_koeficijenti]

“Volio bih da nam u revanšu sudi isti sudac kao u Madridu. Sa identičnim kriterijima. Pod tim mislim da postoji prednost za domaći tim. To nije subjektivna ocjena. Prilikom drugog gola Reala postojalo je zaleđe”, ponavljao je kritike Emery.

“Dobro smo odigrali. Ali nogomet zna biti težak. Možete nadigrati rivala, ali ako ne iskoristite svoje šanse, drugi tim hoće, i izgubićete. Ipak, bili smo dobri protiv najboljeg tima na svijetu.Uvjeren sam da ćemo se kvalificirati za narednu rundu natjecanja”.

Transfer glasine: Nabil Fekir na meti velikog kluba, James se seli u Premier ligu, Liverpool kupuje veznjaka Tottenhama

Michy Batshuayi poslao poruku za Antonio Contea nakon što je postigao dva gola za Dortmund

Nakon poraza Santiago Bernabeu Neymar je u velikoj mjeri kritiziran, ali španjolski stručnjak je imao drugačije viđenje.

“Neymar je ostvario mnogo pozitivnih stvari. Ako bude radio na detaljima, a hoće, pokazat svima kako je veliki igrač.”

Utakmica na Santiago Bernabeu je protekla u obostrano otvorenoj igri s velikim brojem prilika, a aktuelni prvaci Evrope do trijumfa su došli u finišu, nakon preokreta.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Parižani su došli u vodstvo u 33. minuti preko Adriena Rabiota, a Real je izjednačio u posljednoj minuti prvog dijela golom Cristiana Ronalda iz penala. Prethodno je u šesnaestercu PSG-a oboren Toni Kroos.

Drugo poluvrijeme donijelo je napade s obje strane, a nešto opasniji bili su gosti koji su propustili nekoliko dobrih prilika za novo vodstvo. Kazna za propuštene šanse uslijedila je u 83. minuti kada Ronaldo postiže svoj drugi pogodak za preokret, a samo tri minute kasnije Marcelo postavlja konačan rezultat 3:1.

Uzvrat osmine Lige prvaka između PSG-a i Reala na programu je 6. ožujka u Parizu na Parku prinčeva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!