NaslovnicaVijestiEMERY PRONAŠAO ZAMJENU: Evo koga planira dovesti kao zamjenu za povrijeđene Monreala...

EMERY PRONAŠAO ZAMJENU: Evo koga planira dovesti kao zamjenu za povrijeđene Monreala i Kolašinca!

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, trener Arsenala Unai Emery poručio je čelnicima kluba da mu u zimskom prelaznom roku dovedu novog lijevog beka, a riječ je o zvijezdi Ajaxa i reprezentativcu Argentine Nicolasu Tagliaficu.

Arsenal dovodi Tagliafica

Na utakmici protiv Leicester Cityja u ponedjeljak navečer na toj poziciji je bio primoran igrati Stephan Lichsteiner, s obzirom da su povrijeđeni Nacho Monreal, kao i Sead Kolašinac.

[su_bet365_koeficijenti]

Iako su gubili 1-0 nakon što je u 31. minuti autogol postigao Hector Bellerin, ‘Topnici’ su u nastavku uspjeli preokrenuti i slaviti rezultatom 3-1. Međutim, Emery nije nimalo zadovoljan defanzivnom linijom svog tima, te želi dovesti dugoročnu zamjenu za poziciju lijevog beka, s obzirom da Monreal uskoro puni 33 godine. Talijanski Calciomercato navodi kako je poslao poruku upravi da pokušaju dovesti Tagliafica, koji impresionira u Ajaxu u koji je stigao početkom ove godine. 26-godišnjak je također standardan i u reprezentaciji Argentine, za koju je debitovao prošle godine, te je do sada skupio ukupno deset nastupa.

Arsenal je sjajno krenuo u novu sezonu, trenutno se nalaze na četvrtom mjestu u Premier ligi sa 21 osvojenim bodom iz devet odigranih utakmica, isto koliko i Chelsea. Tim iz sjevernog Londona je na nizu od čak deset uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima, što im nije pošlo za ‘nogom’ još od davne 2007. godine. Oni će sutra gostovati kod portugalskog velikana Sportinga, u okviru trećeg kola grupne faze Europske lige, nakon čega će u nedjelju gostovati i kod Crystal Palacea u okviru desetog kola Premier lige.

Emery je nakon pobjede protiv Leicestera na pitanje novinara da li bi se njegov tim mogao boriti za titulu ove sezone odgovorio: “Moramo biti mirni. Bilo nam je jako važno pobijediti Leicester jer su blizu nas na tabeli. Također pratimo i stanje u timovima ispred nas, poput Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja. Kontrolirali smo utakmicu i stvorili prilike, iako je bilo teško u prvih 30 minuta.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!