NaslovnicaVijestiEMERY PRONAŠAO ZAMJENU ZA RAMSEYA: Arsenal dovodi novog veznjaka u januaru za...

EMERY PRONAŠAO ZAMJENU ZA RAMSEYA: Arsenal dovodi novog veznjaka u januaru za samo 20 miliona eura!

Nakon čak deset godina provedenih u klubu, veznjak Arsenala Aaron Ramsey će po svemu sudeći sredinom ove sezone napustiti Emirates.

Banega dolazi u Arsenal

Njegov trenutni ugovor sa ‘Topnicima’ ističe na kraju sezone, a čelnici kluba mu navodno ne planiraju ponuditi novi, te ga žele prodati u zimskom prelaznom roku kako bi zaradili na njemu, unatoč tome što on ne želi otići. Za Velšanina su zainteresovani brojni europski velikani, uključujući Liverpool i AC Milan, te još uvijek nije poznato što će se s njim dogoditi.

[su_bet365_koeficijenti]

27-godišnjak se ne uklapa u planove novog trenera Unaija Emeryja, koji je nedavno dao zanimljivu izjavu, kojom mu je poručio kako se treba nastaviti boriti za svoje mjesto u timu. Rekao je: “Trenutno je najbolje i za klub i za Ramseya da iskoristi prilike koje dobija i da igra dobro iz utakmice u utakmicu, da pokaže svima svoj kvalitet.”

Međutim, kako danas pišu engleske novine Daily Mail, Emery je već donio odluku o nejgovoj prodaji, te ga želi zamijeniti igračem sličnih osobina, Everom Banegom. Argentinski veznjak se i ranije povezivao sa dolaskom na Emirates, te je već u karijeri surađivao sa Emeryjem u periodu od 2014. do 2016. godine, kada je španjolski stručnjak bio na klupi Seville.

Taj potencijalni transfer bi bio protiv Arsenalove uobičajene politike nedovođenja starijih igrača, ali nema sumnje kako bi Banega bio vrhunsko pojačanje. Ipak, navijači kluba su podijeljeni povodom ovih špekulacija. Dok neki smatraju kako bi Banega bio čak i bolji od Ramseya, drugi su mišljenja kako bi Emery trebao dovesti nekog još boljeg, a i mlađeg od njega. Ramsey je u Arsenal stigao sa samo 17 godina 2008. godine za oko 6 miliona eura iz Cardiffa. Za klub je ukupno odigrao 339 utakmica u svim takmičenjima, postigao 59 golova i podijelio isto toliko asistencija, od čega je ove sezone skupio sedam nastupa u Premier ligi i podijelio dvije asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!