NaslovnicaVijestiEMERY U VELIKIM PROBLEMIMA PRED SUSRET SA UNITEDOM: Kladioničari oprez - Arsenal...

EMERY U VELIKIM PROBLEMIMA PRED SUSRET SA UNITEDOM: Kladioničari oprez – Arsenal bez ključnog igrača!

Arsenalov menadžer Unai Emery smatra kako desni bek Hector Bellerin možda neće biti spreman za početak susreta sljedećeg tjedna protiv Manchester Uniteda.

Kladioničari oprez

Španjolac, koji je nekoliko mjeseci van terena zbog ozljede koju je zadobio u siječnju, nastupio je za Topnike u njihovom meču Carabao kupa protiv Nottingham Foresta, kao zamjena za Kieran Tierneya.

Nekoliko trenutaka nakon što je ušao, Bellerin je asistirao golu Joea Willocka, što je bio Arsenalov treći u tom meču. Klub iz sjevernog Londona potvrdio je svoje mjesto u četvrtom krugu, nakon što su pobijedili Nottingham Foresta sa 5-0 zahvaljujući dva gola Martinellija i golovima Holdinga, Willocka i Reiss Nelsona.

Nakon utakmice, Emery je bio daleko od sigurnog kada je u pitanju dostupnost Bellerina za raspored u ponedjeljak protiv Manchester uniteda na Old Traffordu.

Kako ga citiraju strani mediji, menadžer Arsenala je rekao: “Htio je igrati 90 minuta. Rekao je da je spreman i da želi igrati. Mislim da neće biti spreman započeti protiv Uniteda. Možda u njegovom umu da, ali moramo slušati liječnika. Prve minute su bile nevjerojatne za njega. Najvažniji mu je stav, želi nam pomoći.”

Bellerin je bio ključni igrač prvog tima Arsenala prije nego što se ozlijedio. Stoga bi Emery za sada mogao biti oprezan sa njim. Ipak, Topnicima će biti nešto lakše nakon što su se neki njihovi igrači vratili sa ozljeda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!