NaslovnicaVijestiEmery više nikad neće vodit momčad poput PSG-a!

Emery više nikad neće vodit momčad poput PSG-a!

Unai Emery, trener PSG-a ispao je u utorak od Real Madrida u okviru osmine finala Lige prvaka. Nakon što je PSG prošle sezone ispao od Barcelone ukupnim rezultatom 6-5, a ove godine od Real Madrida ukupnim rezultatom 5-2, gotovo je pa sigurno da će on uskoro napustiti klupu PSG-a.

emery vise nikad

Španjolski strateg Unai Emery svoju trenersku karijeru započeo je u na klupi Lorce Deportivo 2005. godine. Nakon samo jedne godine na klupi Lorce Emery preuzima Almeriju gdje provodi dvije sezone i preuzima klupu Valencije. Tamo Emery stvara sjajnu momčad, i u svojoj drugoj sezoni završava treći. Uprava je odlučila prodati njegove glavne zvijezde Davida Silvu i Davida Villu, a godinu kasnije i Juana Matu. 

2012. godine Unai Emery preuzima Spartak Moskvu, no tamo se nije proslavio, no u Španjolskoj je i dalje imao status vrhunskog trenera. Sevilla je bila u potrazi za kvalitetnim mladim trenerom i uzimaju Emery koji Sevillu stavlja na europsku mapu. Tri godine u nizu Emery i njegova Sevilla osvojili su Europa ligu.

[su_bet365_100_bonus]

Emery je svoju trenersku karijeru zaista počeo od nule, a dolazak u PSG njegov je vrhunac. Od dana kada je potpisao za PSG ne samo da je stagnirao nego je ozbiljno kompromitirao svoje trenersko umijeće. Doveden je kao trener koji je stručnjak za knock-out fazu europskih natjecanja, no u tome se nije ni najmanje pokazao u dobrom svijetlu.

Prošle godine PSG nije osvojio čak ni prvenstvo, to je Emery oduzeo Leonardo Jardim i njegov sjajni Monaco koji je prošle godine igrao i polufinale Lige prvaka, ono što “katarski PSG” još nije uspio. Dakle, ukoliko PSG osvoji prvenstvo ove sezone to će biti jedini ozbiljan trofej za PSG osvojen za mandata Unai Emeryja.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kada je prošle godine Emery svladao Barcelonu 4-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka svi su pomislili kako je to to. Svi su mislili kako je Emery pravi pogodak za klub iz Pariza i kako je on njihov trener za budućnost, no samo dva tjedna kasnije on je u Barceloni izgubio 6-1 i nekim čudom ipak ostao na klupi Pariza, ali danas – točno godinu dana od poraza u Barceloni gotovo je pa sigurno da će na kraju sezone Unai Emery napustiti Pariz, a po njemu se ništa neće zvati…

Njegovo trenersko umijeće ozbiljno je kompromitirano porazom u Barceloni, ali blijedom predstavom ponajboljeg sastava svijeta protiv Real Madrida. Na ‘Parku prinčeva’ ispali su bez “ispaljenog metka” i to je razlog zašto (možda) više nikada neće imati priliku vodit momčad koja ima igrače poput Verrattija, Neymara, Thiaga Silvu, Mbappea, Di Mariju i druge igrače top klase.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!