NaslovnicaVijestiEmiliano Martinez će snositi posljedice zbog nedoličnog ponašanja, klub ga se želi...

Emiliano Martinez će snositi posljedice zbog nedoličnog ponašanja, klub ga se želi riješiti

Argentinski vratar Emiliano Martinez dospio je u središte pozornosti na Svjetskom prvenstvu zbog neprimjerenog ponašanja na dodjeli nagrada, a zbog toga će snositi i posljedice.

Nakon što je primio nagradu za najboljeg vratara Svjetskog prvenstva u Kataru, šokirao je javnost nepristojnim potezom kada je nagradu stavio između nogu. Na terenu je sjajnim obranama bio jedan od najvažnijih igrača za naslov svjetskog prvaka, no umjesto da mu Svjetsko prvenstvo otvori vrata većih klubova, kontroverzni vratar ovim je potezom sebi zatvorio vrata vlastitog kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trener Aston Ville Unai Emery kritizirao ga je zbog neprimjerenih načina proslave naslova, a španjolski mediji pišu da ga je već odlučio prodati.

“Kad su emocije jake, teško ih je kontrolirati. Ipak, sljedeći tjedan ću razgovarati s njim o načinu na koji je slavio. Sada je sa svojom reprezentacijom i to poštujem, ali kada dođe u klub, to je naša je odgovornost”, rekao je Emery prije nekoliko dana.

Čini se da će razgovor biti samo formalnost, te da će Martinez već u zimskom prijelaznom roku promijeniti klub. Njega bi na golu Aston Ville vratar koji se također proslavio u Kataru – Marokanac Yassine Bounou. Sevilla za njega traži 40 milijuna eura, što je prihvatljiva cijena za Aston Villu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!