NaslovnicaVijestiTUGA, KAO DA JE SLUTIO TRAGEDIJU: Emiliano Sala nekoliko minuta prije pada...

TUGA, KAO DA JE SLUTIO TRAGEDIJU: Emiliano Sala nekoliko minuta prije pada aviona poslao zadnju glasovnu poruku!

U medije je procurila gasovna poruka koju je argentinski napadač Emiliano Sala poslao iz aviona na putu za Cardiff neposredno prije tragedije. Osjetio je da bi se moglo desiti nešto jako loše.

Policija u Guernseyu jučer je privremeno obustavila potragu za nestalim zrakoplovom u kojem je bio argentinski napadač Emiliano Sala, a na internetu su se pojavile informacije da su spasioci navodno pronašli dio olupine koja bi mogla pripadati nesretnom zrakoplovu. U svakom slučaju, mogućnost da je bivši napadač Nantesa preživjeo avionsku nesreću praktički ne postoji, a u međuvremenu je u medijima procurila zvučna poruka koju je tijekom leta Sala poslao svojim prijateljima u WhatsApp grupi.

“Pozdrav, braćo, kako ste, moji ludi ljudi?” započeo je Sala.

“Brate, mrtav sam, bio sam u Nantesu i radio sam stvari, stvari i stvari koje se nikad ne završavaju. Nalazim se u avionu koji izgleda kao da će se srušiti svakog trena, a ja sam na putu za Cardiff. Sutra ću počinjem avanturu u novom klubu a poslijepodne već imam trening. Vidjet ćemo što me čeka. Kako ste vi, jeste li dobro?

“Ako ne čujete vijesti o meni za sat i pol… ne znam hoće li poslati nekoga da me traži, tako da znate. Oče, jako sam uplašen!”

U Nantesu se jučer ispred gradske palače okupio veliki broj navijača koji su, u znak solidarnosti sa Salom, položili žute tulipane u sjećanje na nogometaša, koji je, kako se čini, tragično okončao svoj život.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!