NaslovnicaVijestiWENGER GLAVNI KRIVAC: Emmanuel Adebayor objasnio zašto 'mrzi' Arsenal

WENGER GLAVNI KRIVAC: Emmanuel Adebayor objasnio zašto ‘mrzi’ Arsenal

Emmanuel Adebayor je imao prilično nevjerojatnu karijeru. Koliko drugih igrača može reći da je igralo za Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid i Tottenham tijekom svoje karijere? Pa, samo on vjerojatno.

WENGER GLAVNI KRIVAC

No, 33-godišnjak nije uvijek bio u dobrom odnosu sa svim u svakom klubu i često je ostavljao klubove na lošim uvjetima.

To je svakako bio slučaj kada je zamijenio Arsneal za Manchester City. Reprezentativac Togoa je zamijenio Emirate za Etihad u ljeto 2009. godine za 25 milijuna funti nakon što je proveo tri i pol godine u sjevernom Londonu.

Nekoliko mjeseci kasnije, postigao je gol svojoj bivšoj ekipi. I kako je slavio? Trčajući dužinom terena i klizajući se na koljenima ispred navijača Arsenala, naravno. Sigurno se toga sjećate, ali zašto je to učinio?

[su_bonus]

Pa, Adebayor je upravo objasnio svoju proslavu u intervjuu za sportski šou ‘Beyond the Game’ na turskom kanalu TRT World.

“Što je prolazilo kroz moju glavu? Zatvorenik je pušten. Zatvorenik je slobodan”, rekao je.

“Igram za klub tri i pol godine, kupili su me za tri ili četiri milijuna, prodali me za 27 milijuna i još me nazivaju svakavkim imenima. Govorili su mi da sam napustio klub zbog novca.”

“Kupili su me za tri milijuna, još uvijek sam imao pet godina u ugovoru i pustili su me za 20 milijuna više i sada mi govore da sam napustio klub zbog novca.”

“Možete me uvrijediti bez problema, ali reći mi da moj otac pere slonove?”

“Ne reagujem na takve prozivke, ali sam im htio pokazati da osoba koju su uvrijedili još uvijek ima ono nešto.”

Ali to nisu bili samo navijači Arsenala koji su razljutili Adebayora. Čini se da nije bio baš zadivljen ni Arsene Wengerom nakon što se taj transfer dogodio.

[su_watch_live_football]

“Imao sam sastanak sa Arsene Wengerom kada mi je rekao da moram otići, jer više ne vidi moju budućnost u Arsenalu. Moram se nastaviti kretati ka naprijed u svom životu,” dodao je Adebayor.

“Bio sam kao ‘Ostat ću i boriti se’, a on je rekao ‘Ne, nema borbe za tebe. Nećemo organizirati nikakvu borbu. Odlazi ili ostani, ali nećeš dobiti šansu.'”

“Dakle, nisam imao drugog izbora nego pridružiti se Manchester Cityju, kojem sam se vrlo rado pridružio.”

“I sljedećeg dana kada sam se pridružio Manchester Cityju, vidio sam ga što radi na konferenciji za novinare u Londonu, rekavši da sam želio otići, jer je novac bio veliki i od tog dana je počela mržnja prema Arsenalu.”

“Čak i danas kada ih gledam kako igraju, želim da pobijede, ali u isto vrijeme želim da izgube, jer je bijes u meni prevelik.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!