NaslovnicaVijestiEMOCIONALNA PRIVRŽENOST: Zvijezda Manchester Uniteda odlazi sa Old Trafforda u besplatnom transferu!

EMOCIONALNA PRIVRŽENOST: Zvijezda Manchester Uniteda odlazi sa Old Trafforda u besplatnom transferu!

Emocionalna privrženost je u pitanju kod ovog transfera. Zvijezda Manchester Uniteda odlazi sa Old Trafforda u besplatnom transferu! Španjolski internacionalac i veznjak Manchester Uniteda Juan Mata je povezan sa povratkom u Valenciju.

Emocionalna privrženost

Zvijezda Manchester Uniteda, koja ima 41 nastup za svoju zemlju, ostaje bez ugovora sljedećeg ljeta.

Mata, koji ima 30 godina, odigrao je punih 90 minuta u pobjedi protiv Leicester Cityja u petak navečer, dok je i asistirao Luke Shawu za pobjednički gol.

The Sun tvrdi kako bi veznjak mogao napraviti emocionalni povratak u ekipu La Lige sljedeće godine, nakon isteka trenutnog ugovora u Unitedu.

[su_bet365_koeficijenti]

Ugovor istječe u lipnju 2019. godine, a Španjolac je održao početne razgovore o produljenju ugovora na Old Traffordu, ali bez većih događaja.

Izvori iz Uniteda kažu: “Poznato je da je Juan Mata tražen od strane Valencije.”

“Postoji jaka veza između njega i tog kluba. Njegov ugovor će isteći sljedećeg ljeta i izgleda da će otići, osim ako se nešto ne promijeni uskoro.”

“Znamo da Juanovi motivi nisu povezani sa novcem i postoji vrlo jaka emocionalna privrženost koju treba uzeti u obzir.”

[su_bet365_100bonus]

Razumjeli smo da Juan Mata na Old Traffordu zarađuje oko 130.000 funti tjedno.

Postigao je 46 golova u 174 utakmice za Valenciju u periodu od 2007. do 2011. godine, prije nego što je otišao u Chelsea za 23.5 milijuna funti.

Mata se pridružio Unitedu u siječnju 2014. godine za tadašnji klubski rekord od 37.1 milijun funti, te je postigao 39 golova u 187 utakmica za Crvene vragove, osvajajući UEFA Europa ligu, FA kup, Liga kup i FA Community Shield.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!