NaslovnicaVijestiEmotivna izjava Lionela Messija: "Nakon toliko neslaganja, želio bih tome stati na...

Emotivna izjava Lionela Messija: “Nakon toliko neslaganja, želio bih tome stati na kraj.”

Lionel Messi je navijačima Barcelone rekao da su mu klupski interesi prvobitni tijekom njegovih neslaganja sa odborom kluba ovog ljeta.

Emotivna izjava Lionela

Šesterostruki osvajač Zlatne lopte pokušao je napustiti Nou Camp ranije ovog ljeta nakon što se razočarao sa načinom na koji su radili.

Nakon velike rasprave oko otpusne klauzule u Messijevom ugovoru, odlučio je ostati – ali je ipak uspio objasniti o čemu se radi u svom brutalno iskrenom intervju.

Međutim, 33-godišnjak je spreman sve to ostaviti iza sebe, a španjolskom SPORT-u je rekao: “Nakon toliko neslaganja, želio bih tome stati na kraj.”

“Svi navijači Barce moraju se ujediniti i pretpostaviti da najbolje tek dolazi.”

“Preuzimam odgovornost za svoje pogreške, ako ih je bilo – trebale su samo napraviti bolju i jaču Barcu.”

“Strast i entuzijazam će biti jedini način za postizanje ciljeva – uvijek ujedinjeni veslamo u istom smjeru.”

“Ako je navijačima smetalo bilo što što sam rekao ili učinio, učinio sam to razmišljajući o tome što je najbolje za klub.”

Messijev najnoviji napad na klub se dogodio prošlog tjedna nakon što je potvrđen dolazak bliskog prijatelja Luisa Suareza.

Uplakani Suarez je jedva govorio na svojoj oproštajnoj konferenciji za novinare i Messi je na Instagramu oštro kritizirao klub.

Nastavio je dodajući da ga je situacija povrijedila i nije mogao pustiti da prođe, a da ne kaže što ima na umu.

“Objava u Instagramu o Suarezu? Razumijem da će biti onih koji misle da sam to trebao pustiti da prođe, kao što sam to učinio i s mnogim drugim temama, ali posljednjih tjedana puno me stvari povrijedilo i to je bio moj način da to izrazim.

“Uvijek igram da bih pobijedio i uvijek dajem sve na terenu. Oni koji me poznaju, znaju da se ne mogu osloboditi te navike. Tako je bilo tijekom cijele moje karijere i to se neće promijeniti.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!