NaslovnicaVijestiEmotivna poruka Gorana Pandeva na oproštaju od reprezentacije

Emotivna poruka Gorana Pandeva na oproštaju od reprezentacije

Goran Pandev odigrao je posljednju utakmicu za reprezentaciju Makedonije u trećem kolu grupne faze Eura protiv Nizozemske, a nakon oproštajnog nastupa, zahvalio se svima emotivnom porukom.

Legendarni napadač je na istorijskom Euru Makedonaca odigrao posljednje utakmice za državni tim.

“Zahvalan sam cijeloj naciji. Ukupno 20 godina nosio sam ovaj dres i za mene je to veliki ponos. Dao sam sve od sebe” rekao je 37-godišnji Pandev i dodao:

“Zauvijek ću pamtiti ovo Europsko prvenstvo. Uvjeren sam da ćemo se plasirati i na Svjetsko prvenstvo. Cijela Makedonija je uz ovaj tim. Navijaću za ove momke u budućnosti. Hvala još jednom svima, cijeloj naciji. Posebno hvala mojoj supruzi Nadici. Bez nje ovo ne bih postigao” rekao je Pandev.

Nogometaš Genoe debitovao je sada već davne 2001. za seniorsku reprezentaciju Makedonije. Od tada je upisao 122 nastupa i 38 golova, uključujući i istorijski na velikom natjecanju – protiv Austrije u prvom kolu Eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!