NaslovnicaVijestiEmre Can definitivno napušta Juventus, ali ostaje u Italiji!

Emre Can definitivno napušta Juventus, ali ostaje u Italiji!

Čini se da je u posljednje vrijeme puno igrača povezano s prelaskom u Man United, ali o Emre Canu se toliko pisalo da je to izgledalo kao prava mogućnost.

Emre Can definitivno

Na kraju je zvučalo kao da ne želi napraviti korak iz poštovanja prema Liverpoolu nakon što je nekoliko godina proveo na Anfieldu, ali to ne znači da će ostati u Juvetu.

Merih Demiral prošlog je tjedna pokupio ozljedu, pa se činilo da će to biti dobro za Nijemca, ali izvještaj Sportmediaset-a pokazuje da ga AC Milan želi potpisati.

Milan je ove sezone imao dosta problema, ali velike su ozljede i nedostatak forme u obrani. Često priznaju i to je ogroman razlog zbog kojeg su u ovom trenutku u sezoni 23 boda daleko od vrha tabele u ligi.

Može također ponuditi svestranu opciju koja bi mogla pokrivati ​​sredinu terena, pa bi on za njih bio sjajan potpis. Izvještaj također sugerira da zna da treba igrati kako bi ušao u sastav njemačke reprezentacije za Euro 2020., pa bi ovaj potez imao smisla.

Obično je da veliki rivali izravno trguju igračima između njih, ali to je različito u Italiji, a AC Milan i Juventus izgledaju u dobrim odnosima.

Nije jasno hoće li on definitivno krenuti, ali sugerira se da će se pregovori odvijati u narednih nekoliko dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!