NaslovnicaVijestiEmre Can prihvatio smanjenje plaće samo da ode iz Juventusa: Napušta Italiju...

Emre Can prihvatio smanjenje plaće samo da ode iz Juventusa: Napušta Italiju za 25 milijuna eura!

Iako su Bayern iz Münchena općenito prepoznati kao najbolji tim u Njemačkoj, Borussia Dortmund tiho je sastavila odličnu ekipu i njihovo je dovođenje novih igrača u siječnju to samo pojačalo.

Emre Can prihvatio

Potpisivanje Erlinga Haalanda uvijek će privući pažnju i biti ono što će oduševiti navijače, ali dodatak Emre Can-a mogao bi biti i vrlo pronicljiv posao.

Football-Italia izvijestio je o najnovijim situacijama s Canom, a neki detalji bi bi se još više mogli svidjeti navijačima Dortmunda. Čini se da je naknada od oko 25 milijuna eura napokon dogovorena, ali igrač je bio toliko očajan da je morao smanjiti plaću kako bi osigurao da posao prođe.

U ovom trenutku nije jasno hoće li to proći kao izravni transfer ili će možda uključivati ​​posudu sa opcijom kupnje, ali također se sugerira da je odbio Bayern München i Everton u korist Dortmunda.

Bivši čovjek Liverpoola može igrati u obrani ili sredini terena, pa bi to trebao biti odličan dodatak za njegovu novu ekipu, koja i dalje izgleda kao natjecatelj za naslov sa samo četiri boda između njih i prvog mjesta.

Izgleda da mu Juventus više nije potreban, pa bi to mogao biti dobar posao za sve koji su uključeni.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!