NaslovnicaVijestiEmre Can se oglasio povodom mogućeg odlaska iz Liverpoola

Emre Can se oglasio povodom mogućeg odlaska iz Liverpoola

Vezni igrač Liverpoola Emre Can izjavio je kako je fokusiran na osvajanje titula sa Liverpoolom, uprkos tome što se u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom iz kluba.

Can komentarisao svoju budućnost

Naime, njegov ugovor ističe na kraju sezone, a kao njegova sljedeća destinacija navodi se Juventus. Ipak, u Liverpoolu se još uvijek nadaju kako ga mogu nagovoriti na ostanak, te ga nemaju namjeru prodati do kraja zimskog prelaznog roka.

Izvori bliski igraču otkrivaju kako njemački reprezentativac još uvijek nije donio konačnu odluku o svojoj budućnosti. Ono o čemu trenutno razmišlja je osvajanje trofeja sa Liverpolom prije nego što ode na Svjetsko prvenstvo u Rusiju ovog ljeta.

“Prije svega, još uvijek je ostalo mnogo utakmica sa Liverpolom na koje se moram fokusirati, ali nadam se da ću ostati zdrav i otići na Svjetsko prvenstvo na ljeto. Na dobrom smo putu i pokušat ćemo pobijediti u što je više utakmica moguće.”

“Želimo osvojiti trofej, puni smo samopouzdanja i uvjerenja kako je osvajanje titule nešto što je ovaj tim sposoban postići i dat ćemo sve od sebe.”

[su_premierleague]

Can je jedini igrač Liverpoola koji je započeo svih pet utakmica tokom proteklog blagdanskog perioda, te je tako stigao do broja od 155 nastupa u crvenom dresu.

“Velika je čast odigrati toliki broj utakmica za klub u samo tri i pol godine”, rekao je Can, te nastavio: “Postizanje tog uspjeha je nešto s čim sam jako ponosan. Nije previše ljudi odigralo toliki broj utakmica za klub kao što je Liverpool do svoje 23. godine, a to ne možete učiniti ako niste dobar igrač.”

“Vrlo sam zahvalan treneru i cijelom osoblju za ulogu koju su odigrali kako bi mi pomogli da postignem sve to, jer bez njih to ne bi bilo moguće. Ja sam uvijek svoj najveći kritičar i, iako sam zadovoljan svojim razvojem u ove tri i pol godine, znam da postoje mnogi dijelovi igre koje još mogu poboljšati.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!