NaslovnicaVijestiEngleska legenda: "Kloppov sljedeći posao neće biti u trenerskoj ulozi"

Engleska legenda: “Kloppov sljedeći posao neće biti u trenerskoj ulozi”

Nakon što se Jürgen Klopp oprostio od Liverpoola, ostaje pitanje kakva ga karijera čeka dalje. Prema bivšem engleskom reprezentativcu i nogometnom komentatoru Garyju Linekeru, postoje informacije da Kloppov sljedeći posao neće biti u trenerskoj ulozi.

Od 2015. godine, Klopp je bio na čelu Liverpoola, osiguravši klubu osam trofeja. Ističu se prvi naslov u Premier ligi 2020. godine, prvi nakon 1990., i trofej Lige prvaka 2019. godine, što je bio njihov prvi uspjeh u tom natjecanju od 2004.

Njemački stručnjak je s Liverpoolom pod svojim vodstvom osvojio svako natjecanje osim Europa lige, gdje su poraženi u finalu od Seville. Prije prelaska u Liverpool, Klopp je bio trener Borussije Dortmund od 2008. do odlaska, osiguravši pet trofeja, uključujući dva za najbolju momčad Bundeslige. Prema Linekeru, postoji mogućnost da se Klopp vrati u Dortmund.

“Bit će zanimljivo vidjeti što će sljedeće napraviti. Mislim da će se prvo odmoriti, vjerujem mu kada kaže da je iscrpljen. Možete vidjeti koliko je trenerski posao zahtjevan. U godinama koje slijede, vodit će se bitke ili će klubovi barem stajati u redu nadajući se da ga mogu angažirati,” izjavio je Lineker, a zatim nastavio:

“Čuo sam glasine prema kojima bi on mogao postati predsjednik Borussije Dortmund. To bi bilo fenomenalno.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!