NaslovnicaVijestiEngleska ostala bez dva ključna igrača uoči utakmice protiv Češke!

Engleska ostala bez dva ključna igrača uoči utakmice protiv Češke!

Engleska reprezentacija je ostala bez dva ključna igrača koja su morala u izolaciju, objavili su engleski mediji.

Engleska ostala bez

Mason Mount i Ben Chilwell će morati u izolaciju nakon što su bili u bliskom kontaktu sa reprezentativcem Škotske Billyjem Gilmourom. U izolaciji će ostati do 28. lipnja.

To znači da propuštaju večerašnji susret protiv Češke, a možda čak i osminu finala. Ako Englezi ostvare pobjedu večeras i završe kao prvoplasirana momčad u skupini, Mount i Chillwell će moći igrati osminu finala, s obzirom da bi taj susret bio na rasporedu 29. lipnja.

No, ukoliko Englezi ipak izgube večeras ili čak remiziraju, osminu finala će morati igrati 28. lipnja, što znači da bi u tom slučau ovaj dvojac propustio osminu finala. Engleska će večeras igrati odlučujući susret protiv Češke u 21 sat, u istom terminu kada igraju Hrvatska i Škotska.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!