NaslovnicaVijestiEngleska Premier liga donijela važnu odluku o nastavku sezone!

Engleska Premier liga donijela važnu odluku o nastavku sezone!

Engleska Premier liga, odnosno matični nogometni savez (FA), donio je važnu odluku o eventualnom nastavku nogometnih liga u zemlji.

Sva nogometna natjecanja suspenduju se do 30. aprila radi pandemije koronavirusa, odlučio je danas Nogometni savez Engleske (FA).

Odluka je donesena na sastanku sa čelnicima klubova, nakon kojeg je istaknuto da postoji mogućnost da se takmičenja dodatno odgode, ukoliko to situacija sa širenjem koronavirusa bude nalagala.

Isto tako, zaključeno je da se prvenstva u svim rangovima takmičenja ne moraju nužno završiti u lipnju, već bi se moglo igrati i u srpnju ove godine, navodi Sky Sports News.

S obzirom na to da je UEFA donijela odluku o odgodi Europskog prvenstva za 2021. godinu, prvenstva bi se praktički mogla igrati tokom čitavog ljeta, ali u tom slučaju potencijalni problem bi predstavljao kratak odmor, odnosno kasniji početak naredne sezone, koja bi svakako morala da završi ranije zbog Eura.

Premier liga je među posljednjima donijela odluku o suspenziji natjecanja, nakon svih ostalih velikih liga koje su već ranije prekinule nogometna i sva ostala sportska natjecanja u zemlji, i to poslije odluke da se utakmice igraju pred praznim tribinama, što nije bio slučaj sa Premier ligom.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!